Hans-Georg van Liempd nieuwe secretaris Tilburg University

Hans-Georg van Liempd nieuwe secretaris Tilburg University

Hans-Georg van Liempd is benoemd tot de nieuwe secretaris van Tilburg University. Hij neemt het stokje over van Rob van Hensberg. Taak van de secretaris is om het College van Bestuur zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hans-Georg van Liempd (rechts) tijdens een vergadering van de faculteitsraad van TLS

Van Liempd is al geruime tijd werkzaam aan Tilburg University.  Hij studeerde economie in Tilburg van 1984 tot 1989, waarna hij diverse carrièrestappen maakte binnen de universiteit.

Zo was hij onder meer studieadviseur bij TiSEM, directeur van het International Office en interim-directeur van Tilburg Law School en van Tilburg School of Humanities and Digital Sciences. Sinds 2014 was Van Liempd directeur van Tilburg School of Social en Behavorial Sciences.

Naast secretaris ook directeur University Services

Als secretaris biedt van Liempd ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van de besluiten die het college neemt, in samenspraak met decanen, faculteiten en ondersteunende diensten.

Van Liempd is tevens benoemd tot directeur University Services (US). In deze rol moet hij de samenwerking van de verschillende divisies op het gebied van belangrijke beleidsthema’s en de bedrijfsvoering bevorderen en coördineren.

Voorganger Van Hensberg blijft actief binnen universiteit

De benoeming van Van Liempd gaat in per 15 februari. Zijn voorganger Rob van Hensberg blijft actief binnen de universiteit. Hij wordt Programmaleider Strategie binnen de divisie Executive Services.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.