The Road Symposium: stel jouw vraag aan succesvolle Nederlandse ondernemers

The Road Symposium: stel jouw vraag aan succesvolle Nederlandse ondernemers

Wil jij in de toekomst gaan ondernemen? Bezoek dan op maandag 19 april het online evenement The Road Symposium, georganiseerd door de Academic Business Club. Via een livestream kun je vragen stellen aan niemand minder dan Rituals-oprichter Raymond Cloosterman en oud-hoofdredacteur van Quote Sander Schimmelpenninck.

Beeld Pixabay

The Road Symposium wordt jaarlijks georganiseerd door en voor studenten en is het grootste symposium over ondernemerschap van Zuid-Nederland. Vanwege het coronavirus zal het evenement dit jaar volledig online worden gehouden.

De host van de avond is Sander Schimmelpenninck. Hij is bekend als oud-hoofdredacteur van het blad Quote en zijn goed beluisterde Zelfspodcast.

Joep Gommers zal tijdens de avond ingaan op cybersecurity. Gommers heeft geen opleiding gevolgd, maar hackt al vanaf zijn 14e. Inmiddels behoort hij tot de top 100 selfmade miljonairs van Nederland.

Ook Raymond Cloosterman, oprichter van het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals, zal tijdens de avond jouw vragen beantwoorden.

Wil jij bij dit evenement aanwezig zijn? Scoor dan hier je gratis ticket.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.