Tilburgse studenten kunnen weer toneelspelen

Ruim twee jaar lang had Tilburg geen studententoneel. Met een nieuw project van theatergroep Het Gevallen Land komt daar verandering in. Geïnteresseerde studenten kunnen vanavond terecht op de kijkavond.

Beeld: De Koffer

Het was nogal een shock, toen in 2019 het doek viel voor studententheater De Koffer. Na bijna dertig jaar verdween daarmee de mogelijkheid voor Tilburgse studenten om op de planken te staan in theaterstukken. Theatergroep Het Gevallen Land gaat daar nu iets aan doen: naast een reguliere voorstelling maken ze dit jaar ook studententheater.

Het Gevallen Land is een club amateurtheatermakers, die jaarlijks minstens één productie speelt. Regisseur Juriaan Achthoven zal de studenten begeleiden. Geïnteresseerden kunnen vanavond voor meer informatie terecht op de kijkavond. Die is om 19.30u in het gebouw van BSO Monopole, Langestraat 13. Meer informatie vind je hier.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.