Universiteit sluit deuren vanwege storm Eunice

Alle gebouwen op de campus sluiten vandaag om 13.00 uur vanwege storm Eunice. Lessen worden uitsluitend online gegeven. Het KNMI kondigt voor vandaag noodweer en zware windstoten aan.

Beeld: Pixabay

Medewerkers en studenten worden verzocht om niet naar de campus te komen en thuis te werken. Storm Eunice trekt vanaf de middag over Nederland en zal ook Noord-Brabant treffen. Voor Noord-Brabant geldt code oranje, voor de kustprovincies en de Waddeneilanden gelt code rood.

Er wordt gewaarschuwd voor omvallende bomen en schade aan huizen en spullen. Vanaf 14.00 uur wordt het treinverkeer stilgelegd. Lijnbussen blijven rijden zolang de situatie veilig is, buurtbussen stoppen met rijden vanaf 12.00 uur.

Aan het eind van de avond neemt de intensiteit van de storm af.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.