Vier Veni-beurzen voor onderzoekers Tilburg University

Vier jonge onderzoekers van Tilburg University krijgen een NWO-beurs van maximaal 280.000 euro. De gehonoreerde onderzoeksvoorstellen zijn van Robbie van Aert (TSB), Marie-Catherine Petersmann (TLS), David Schindler (TiSEM) en Manon van Scheppingen (TSB).

Beeld Pexels

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek verdeelt jaarlijks beurzen onder pas gepromoveerde onderzoekers. Met het geldbedrag kunnen ze in maximaal drie jaar tijd hun onderzoeksvoorstel uitwerken.

Net als in voorgaande jaren is het slagingspercentage voor het indienen van een voorstel voor een Veni-beurs niet hoog. Van de 1280 aanvragen die landelijk werden ingediend, werden er 167 gehonoreerd.

De publiekssamenvattingen van de Tilburgse Veni-beurzen zijn hier te lezen.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.