Noodoplossing

De nood moet toch wel erg hoog zijn, plots is er een nieuw toiletgebouwtje op de campus verschenen. Een witte kar, compleet met toegangstrap en om de hoek twee wasbakken onder gezellige roodwitte luifeltjes. De zomer staat op het punt van uitbreken, studenten zijn er nog maar mondjesmaat, waar is dat allemaal voor nodig?

Beeld: Univers

Gelukkig kan Paul Hoeijmans, gebouwenbaas van de universiteit, snel tekst en uitleg verschaffen. Die wagen staat er namelijk niet voor ons, de universiteitsgemeenschap, maar voor Tilburgse wandelliefhebbers. Deze week is namelijk de Tilburgse Avondvierdaagse. En op donderdag en vrijdag is Tilburg University het startpunt.

Hoewel aangekondigd, was het wel even schrikken voor Hoeijmans toen hij de wagen eenmaal zag staan op de campus: “Ik dacht dat die veel groter zou zijn. We hebben hiervoor alle fietsenrekken voor het Warandegebouw weggehaald.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.