Allemaal beestjes in de bieb

Leeuwen, katten, pinguïns, pauwen, papagaaien, vlinders en bloemen en nog veel meer. Dat is niet wat je verwacht als je op maandag de universiteitsbibliotheek binnenkomt. Maar het was wel precies wat de maandagploeg vorige week op hun balie aantrof. Met een briefje: “Geniet van jullie maandagochtend met onze leuke dierentuin, werk ze! Groetjes de studentenmedewerkers.”

Beeld: Univers

Ondanks het gebrek aan drukte op de campus, blijft de bibliotheek deze weken ook ’s avonds en in het weekend gewoon open. De balie wordt dan dapper bemenst door studentmedewerkers, om een eventuele bezoeker toch te kunnen helpen. En wat verder? Bijvoorbeeld met een dosis creativiteit, stukjes papier en wat hulp van YouTube een spontane dierentuin vouwen, dus.

Beeld: Univers

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.