Dies Natalis: universiteit viert 95e geboortedag

Op donderdag 17 november werd de jubileumeditie van de Dies Natalis gevierd. Dat gebeurde in de Aula van het Cobbenhagen gebouw. Mariƫtte Hamer werd gehuldigd met een eredoctoraat. Dat was onder andere voor haar maatschappelijke betekenis als voorzitter van de Sociaal Economische Raad.

Anton ten Klooster van de Tiburg Young Academy presenteerde het boek The Good of the University aan vice-voorzitter Paulina Snijders die Rector Magnificus Wim van de Donk verving.

Tot slot ging Vice-Rector Magnificus Jantine Schuit in dialoog met onder andere Roos Slegers over de betekenis van de vier kernwaarden van Tilburg University: ‘Connected, Curious, Caring, and Courageous.’

Muzikaal ensemble Cappella Pratensis omlijstte het geheel met een meerstemmige a capella zanguitvoering.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.