Een campus binnen de campus. Bij University College Tilburg is de geest van de ‘universele mens’ nog springlevend

Een campus binnen de campus. Bij University College Tilburg is de geest van de ‘universele mens’ nog springlevend

Het University College wijkt af van normale bacheropleidingen. En niet alleen vanwege de kleinschalige opzet. Univers neemt een kijkje bij een bijzondere opleiding die aanzet tot een brede kijk op de samenleving.

Het ligt een beetje verscholen van de rest van de campus, achteraan in het Dante-gebouw. Het University College Tilburg lijkt er niet helemaal bij te horen. Toch is de bachelor-opleiding een waardevol onderdeel van de universiteit, waarbij kleinschaligheid en interdisciplinair onderwijs voorop staan. En waar de oude geest van de ‘universele mens’ nog springlevend is.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.