Vijftig jaar talenonderwijs: Tilburgse universiteit werd steeds internationaler

Vijftig jaar talenonderwijs: Tilburgse universiteit werd steeds internationaler

Tilburg University begon als kleine handelshogeschool en groeide uit tot een internationale universiteit met tienduizenden studenten en duizenden medewerkers. In die trend past het aanbieden van talenonderwijs door het Language Center. Afdelingshoofd Tjits Roselaar blikt met Univers terug op een halve eeuw taalonderwijs aan de universiteit.

Om het jubileum te vieren organiseert het Language Center een aantal activiteiten, waaronder een speciale editie van de Taal- en cultuurmiddag. Op 2 november kunnen studenten, medewerkers en andere belangstellenden tijdens die middag meedoen met verschillende workshops over bijvoorbeeld spoken word, Koreaanse taal en cultuur of lichaamstaal.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.