Tweede termijn voor rector Wim van de Donk en vice-rector Jantine Schuit

Tweede termijn voor rector Wim van de Donk en vice-rector Jantine Schuit

Vier jaar erbij voor Wim van de Donk, de rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur van Tilburg University. Deze week maakte het Stichtingsbestuur zijn herbenoeming voor een tweede termijn bekend. Hetzelfde nieuws kreeg ook vice-rector Jantine Schuit te horen. Ook zij wordt herbenoemd voor vier jaar.

Het College van Bestuur. Wim van de Donk, Wilma de Koning en Jantine Schuit. Beeld: Maurice van den Bosch

Het goede nieuws werd gevierd met bloemen en taart. Het College van Bestuur kan nu in de huidige samenstelling even vooruit. In november vorig jaar werd vice-voorzitter Wilma de Koning nog aangesteld.

‘Ik zie uit naar de komende jaren waarin ik me graag zal blijven inspannen om onze mooie universiteit te dienen in de grote opgaven en kansen die voor ons liggen,’ zegt Wim van de Donk over zijn verlengde aanstelling.

Ook Jantine Schuit verwacht goede dingen in de komende vier jaar. ‘Ik ben blij met deze herbenoeming en kijk uit naar de verdere samenwerking met Wim en Wilma. Het is fijn om in deze academische gemeenschap van betekenis te kunnen zijn en samen met onze medewerkers en studenten te werken aan een mooie toekomst van onze universiteit.’

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.