Condoleanceregister geopend

Eén van de Nederlanders die op donderdag 17 juli omkwamen bij de vliegramp in Oekra?ne is prof. dr. Willem Witteveen. Witteveen (62) was als hoogleraar verbonden aan Tilburg Law School. Ook zijn vrouw en dochter kwamen om het leven.

Voor Witteveen, zijn vrouw Lidwien Heerkens en dochter Marit Witteveen is een condoleanceregister geopend. Lidwien Heerkens werkte in het verleden bij de Tilburg School of Humanities (TSH); aan dezelfde faculteit was Marit Witteveen tweedejaars studente Liberal Arts.

Je kunt het condoleanceregister tekenen in de Common Room op de begane grond van het Dante Gebouw. Deze ruimte is een paar jaar geleden ingericht op initiatief van Witteveen. Het register is vanaf maandag 21 juli, 13.00 uur toegankelijk voor iedereen die zijn of haar deelneming wil betuigen. Er is ook een online condoleanceregister geopend.

Ter nagedachtenis aan het gezin Witteveen wordt op woensdag 23 juli om 13.00 uur een stiltemoment gehouden. Plaats van handeling is de aula van Tilburg University. Ook hierbij is iedereen van harte welkom. Let op: locatie is gewijzigd!

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.