MIDI kaarten te koop op campus

Tilburgse studenten kunnen vanaf nu ook op de campus kaarten voor voorstellingen van het MIDI Theater kopen.

Studentenorganisatie Jules&You heeft besloten de kaarten bij hun balie in het Prismagebouw te gaan verkopen.

Felix van Hoften van Jules & You ziet de samenwerking als een uitbreiding van het servicepakket: “Tot nu toe bieden wij studenten voornamelijk praktische diensten als zorgverzekeringen en telefoonabonnementen. We willen studenten ook graag speciale deals voor in hun vrije tijd aanbieden. Theaterkaarten passen hier uitstekend in. Bovendien kunnen we in samenwerking met het MIDI Theater een studentenkorting van tien procent aanbieden. Daarnaast organiseren we samen met het MIDI Theater regelmatig last minute acties. Het gaat dan om voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht en binnen twee weken gaan plaatsvinden.”

Van Hoften: “Op basis van een voorzichtige inschatting verwachten wij honderd kaarten per maand te verkopen. Het theaterbezoek door studenten moet nog heel erg groeien. Weinig studenten zijn momenteel op de hoogte van het aantrekkelijke aanbod van het MIDI Theater. “

Het nieuwe verkooppunt is op maandag, dinsdag en woensdag geopend van 10.00 tot 13.00 en 13.30 tot 16.00 uur

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.