Eerste artiesten Stukafest bekend

Bart van der Lee, Corné van Sprundel en Daan Taks zijn enkele artiesten die optreden tijdens de nieuwe editie van Stukafest. Het verdere programma van het studentenkamerfestival wordt de komende weken stapsgewijs bekend gemaakt.

 Stukafest Tilburg vindt plaats in studentenkamers verspreid over het centrum van Tilburg. Twaalf Tilburgse studenten ontvangen een avond lang een act die kan variëren van muziek tot film en theater. De artiesten treden in drie rondes van een half uur op. Bezoekers bepalen hun eigen programma en fietsen tussen de rondes door van kamer naar kamer.

Bart van der Lee is een singer-songwriter uit Utrecht die ook in januari 2011 op Noorderslag speelt. Cabaretier Corné van Sprundel studeerde aan de Academie voor Drama in Tilburg en stond in 2009 in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Daan Taks is de nachtdichter van Tilburg.

Stukafest Tilburg vindt plaats in studentenkamers verspreid over het centrum van Tilburg. Twaalf Tilburgse studenten ontvangen een avond lang een act die kan variëren van muziek tot film en theater. De artiesten treden in drie rondes van een half uur op. Bezoekers bepalen hun eigen programma en fietsen tussen de rondes door van kamer naar kamer. Aan het einde van de avond wordt Stukafest passend afgesloten met het StukaFeest in café Studio op de Korte Heuvel.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.