Een goed idee

Ik had vanochtend ineens een goed idee. Zoals ik dat wel vaker heb. Ook ’s middags trouwens, en ’s avonds en ’s nachts als ik niet kan slapen – voortdurend dienen zij zich aan. Nu had ik weer een goed idee voor een blog, of liever voor een aantal blogs. Want zelfs voor iemand met een levendige fantasie en een opwindend leven is het niet altijd eenvoudig om onderwerpen te vinden die blogwaardig zijn. Maar vanmorgen had ik dus een goed idee, een heel goed idee, ik mag wel zeggen een uitstekend idee voor een aantal opeenvolgende blogs. Namelijk: wat als ik nu eens een spannend verhaal schrijf, een echt spannend verhaal, en dat spannende verhaal dan aan mijn lezers presenteer in de vorm van een feulleton… nee, wacht, dat schrijf je zo niet… in de vorm van een fuilleton. Nee, dat is volgens mij ook niet goed. Een spannend verhaal dus, in de vorm van een fueileton. Of is het feuileton? Feuileton? Of feuilleton? Feuilletonne? Of… Ach, laat ook maar zitten. Zo goed was dat idee nu ook weer niet.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.