Eijlander genomineerd voor titel Liberaal Tilburger 2010

Eijlander genomineerd voor titel Liberaal Tilburger 2010

Philip Eijlander, Paul Bottelier en het strooiteam van de gemeente Tilburg zijn de kandidaten voor de titel Liberaal Tilburger 2010. Het gaat om een verkiezing, uitgeschreven door de VVD Tilburg.

“De rector magnificus van de Universiteit van Tilburg (UvT) is genomineerd vanwege zijn inzet om de universiteit ook voor de regio van nut te laten zijn. Zijn voorgangers gaven niet zo’n hoge prioriteit aan het belang van de regio”, aldus de VVD. “In het overleg dat hij met de regiobesturen begin vorig jaar heeft gevoerd, heeft hij aangegeven dat de UvT een centrum voor Social Innovation zal starten.”

Paul Bottelier is volgens de VVD genomineerd, omdat hij de verantwoordelijkheid op zich nam om Willem II weer gezond te maken. Het strooiteam van de gemeente Tilburg is gekandideerd, omdat het volgens de VVD in moeilijke omstandigheden dingen voor elkaar krijgt waardoor de Tilburger meer vrijheid krijgt zich te bewegen.

Onder een liberaal persoon of organisatie verstaat de VVD bij de verkiezing eenieder die vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid, eigen initiatief en de gelijkwaardigheid van alle mensen hoog in het vaandel heeft staan. Leden van de VVD kunnen niet genomineerd worden. Ze kunnen wel stemmen via vvdtilburg@hotmail.com.

De uitslag wordt 27 juni bekend gemaakt tijdens het politiek café.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.