Blog: Markethings.net

Natuurmonumenten heeft afgelopen dinsdag een viral gelanceerd over het Nationaal Park Veluwezoom. Het park is een natuurgebied van 5000 hectare op de Veluwe in de provincie Gelderland. Omdat het park in 1911 door Natuurmonumenten werd aangekocht viert het park dit jaar haar 100-jarig jubileum. Bovendien werd het park 80 jaar geleden het eerste nationale park van Nederland. In de viral worden de bewoners (dieren) uit het park aan het woord gelaten. Zij vertellen hoe zij het jubileum willen vieren tijdens een speciaal belegde persconferentie.

Wat vind jij van deze viral? Zal deze video zich volgens jou verspreiden als een virus? Laat het weten bij de reacties.

Markethings.net is een marketingblog voor studenten in en rondom Tilburg en wordt beheerd door Asset|Marketing.

Redactie: Ruben Teunissen

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.