D’66 wil stadsmensa in Tilburgse centrum

Er moet een mensa in het centrum van Tilburg komen, zo vindt de Tilburgse fractie van D66 Tilburg. De fractie wil met de wethouder studentenzaken, Marieke Moorman, van gedachten wisselen over de toekomst van een stadsmensa nu de UvT heeft laten weten dat de aankoop van het Duvelhok niet doorgaat.

Daar was eerder een mensa gepland. Peter van Gool, raadslid voor D66 Tilburg, “Het is erg jammer dat de Universiteit van Tilburg af heeft moeten zien van de realisatie van een stadsmensa op deze locatie. Dit neemt wat D66 betreft niet weg dat het voor de gemeente onverminderd een ambitie moet blijven om studenten naar de binnenstad te trekken. Samen met de Universiteit van Tilburg kan er gekeken worden naar een andere locatie waar realisatie wel mogelijk is.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.