Master Leisure studies naar NHTV Breda

Het masterprogramma Leisure studies verhuist in 2013 van de UvT naar de NHTV in Breda. Als gevolg hiervan verdwijnt ook het pre-masterprogramma Leisure studies. In 2007 verhuisde de bachelor Leisure studies al naar Breda.

Tilburg University werkt al langere tijd samen met de Bredase school. In 2007 is de wetenschappelijke bachelor Leisure studies al naar de NHTV overgegaan, en nu verhuist vanaf september 2013 ook de master naar Breda.
Leisure Studies behoort niet tot een van de pijlers van de Tilburgse sociale faculteit, en bovendien is de instroom laag. Dit jaar zijn er twintig studenten gestart in de master.

De Master Leisure Studies gaat in september 2012 voor het laatst van start. Studenten die op 1 september 2013 niet zijn afgestudeerd wordt de gelegenheid geboden hun opleiding af te ronden. Het is wel de bedoeling dat de onderzoekers en docenten die het onderwijs in de master verzorgen een affiliatie houden met Tilburg University.

Let op! De voorlichtingsavond over de premaster Leisure studies die vanavond zou plaatsvinden, gaat NIET door. Studenten die geïnteresseerd zijn in het (pre)masterprogramma Leisure Studies dat aan NHTV Breda zal worden aangeboden, wordt aangeraden de website van de Academy for Leisure in de gaten te houden.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.