Met je belastingformulier naar de UvT

Zaterdag 10 maart schieten studenten van de UvT te hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Vijftig vrijwilligers staan dan klaar om assistentie te verlenen in de Food Plaza van de universiteit van Tilburg.

De actie vindt plaats in het kader van de Landelijke Aangifte Dag en wordt verzorgd door de Stichting Fiscale Rechtshulp De Smeetskring. Staatssecretaris van justitie Frans Weekers geeft om 09.30 uur het startschot in de Food Plaza.

Al met al zullen de studenten zo’n tweehonderd aangifteformulieren invullen. Er is grote belangstelling voor het evenement. Mensen die gebruik willen maken van de gratis bijstand moeten een afspraak maken.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.