Steekpartij cafetaria Franske

Bij cafetaria Franske vlak bij de UvT-campus is een 54-jarige man neergestoken. Het slachtoffer is volgens de politie goed aanspreekbaar en met enkele steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Er is een 18-jarige verdachte aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

Het zou gaan om een overspannen oud-medewerker, aldus politiepersvoorlichter Jeroen Steenmeijer. Franske is gevestigd naast het Intermezzo-complex en is populair bij studenten. Er staat  momenteel een busje van de Forensische Recherche bij het pand. Er wordt sporenonderzoek uitgevoerd.

Het cafetaria is niet bereikbaar voor verder commentaar. Via een briefje op het raam laten ze weten dat ze ‘wegens omstandigheden’ gesloten zijn.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.