Univers wint prijs voor beste cover

De ‘voer voor psychologen’ cover van Univers (november 2011) met een bewerkte beeltenis van oud-UvT hoogleraar Diederik Stapel op de voorkant, is verkozen tot de beste cover van een universiteits- of hogeschoolblad van het afgelopen jaar.

Univers-hoofdredacteur Francine Bardoel kreeg de prijs uitgereikt tijdens het jaarlijkse Kringcongres, een bijeenkomst van alle redacteuren van de diverse bladen in het hoger onderwijs.  Bezoekers van het congres konden stemmen op de omslag van hun keuze.

Punt, het magazine van Hogeschool Avans, eindigde als tweede bij de verkiezing, Folia (Hogeschool van Amsterdam/Universiteit van Amsterdam) werd derde.

De cover werd gemaakt door freelance art director Pascal Tieman. Hij won de prijs in het verleden al vaker met covers die hij maakte voor Folia en Havana.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.