Vacature: Coördinator magazine

Univers zoekt een Coördinator magazine 

Voor 0,6 deel van de volledige werktijd (24 uur per week)

Univers is het onafhankelijke medium van Tilburg University.  Het bestaat uit een magazine, website Universonline, twitter en Facebook. Het magazine verschijnt driewekelijks in een oplage van 7000 exemplaren. Voor het magazine zoeken we een meeschrijvende coördinator voor 0,6 deel van de volledige werktijd (24 uur per week).  Aanwezigheid op de redactie vereist.

Taken

Je plant het magazine van redactievergadering tot het in het schap ligt. Je zet opdrachten uit en begeleidt redacteuren en fotografen bij de uitvoering ervan; je voorziet hun werk van opmerkingen en aanwijzingen en zorgt ervoor dat ze hun deadline halen. Daarnaast schrijf je zelf en werk je intensief samen met de hoofdredacteur.

Functie-eisen

Je houdt het overzicht over de planning en kunt een deadline halen en handhaven. Je hebt een uitstekende taalbeheersing in Nederlands en Engels. Je kan niet alleen redigeren, je schrijft zelf ook een gedeelte van het magazine en verzorgt nieuws op de website. Je bent journalist in hart en nieren, je hebt lef en haalt de onderste steen boven.

Conceptuele vaardigheden: je bedenkt hoe een magazine eruit gaat zien aan de hand van de geopperde ideeën in de redactievergadering, en weet dat over te dragen. Gevoel voor beeld en crossmediaal denkend. Stressbestendig en resultaatgericht. Je beschikt over een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, met minimaal twee jaar relevante ervaring op een redactie.

 

Bijzonderheden

Je wordt benoemd als Redacteur, niveau 4 bij Univers. Dit kan betekenen dat je niet altijd hetzelfde werk blijft doen, er zijn regelmatig wijzigingen in de redactie en de redacteuren worden op verschillende functies ingezet.

Arbeidsvoorwaarden
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3.422,- (salarisschaal 9, UFO-functie: Redacteur 4). De universiteit kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om de arbeidsovereenkomst na 1 jaar om te zetten naar een vast dienstverband.

Informatie en sollicitatie
Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Je sollicitatie dient uiterlijk op 18 juli 2012 verstuurd te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdredacteur, mevrouw F. Bardoel, email: F.Bardoel@tilburguniversity.edu

Sollicitatiecode
Tilburg University hanteert de NVP-sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling. De gesprekken vinden eind juli plaats.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.