Salto op je afstuderen? Misschien gewoon niet

Robert Jeffrey Blank was een blije jongen toen hij zijn diploma in ontvangst mocht nemen. Het leek hem wel wat om zich onder zijn peers onsterfelijk te maken door een achterwaarts gat in de lucht te springen.

Dit liep helaas voor hem even anders. Nadat hij z’n publiek in stelling had gebracht door enthousiast te juichen en met zijn knuistjes te zwaaien, maakte hij in al zijn enthousiasme een foute sprong en landde vol op zijn gezicht. Na een korte golf van ontzetting onder de aanwezigen ging het feest gewoon weer door. Behalve z’n ego was er bij Blank namelijk niets ernstig gekrenkt.

Jammer alleen dat er een video van is.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.