Meer buitenwerkplekken op de campus

Op de campus komen waarschijnlijk meer buitenwerkplekken. Dat zal in de volgende Universiteitsraad worden besproken.

Het idee is om aan de westzijde van gebouw Cobbenhagen 16 werkplekken te plaatsen. Bij de Mensa komen 8 plekken. Tussen gebouw Warande en Goossens komen hoogstwaarschijnlijk 72 plaatsen. De plekken zullen worden voorzien van voldoende stopcontacten en watertappunten.

De kans dat het plan door de Universiteitsraad aangenomen wordt is zeer groot, denken de studentenfracties. Front: “Het plan ligt al een lange tijd op tafel en is onder andere tot stand gekomen in overleg met medewerkersfracties. Dus we zijn er vrij zeker van.” Ook SAM ziet het positief in.

Front en SAM streden al een langere tijd al voor beter tuinmeubilair op de campus. Front zette in 2013 in op duurzame buitenwerkplekken met ‘picknicktafels met oplaadpunten voor laptops die worden voorzien van zonnepanelen.’ SAM was al blij met een gewone picknick tafel, het liefst van hout.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.