Strategische agenda voor hoger onderwijs

Aankomende woensdag gaat Jet Bussemaker in debat met de Tweede Kamer. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen gaat het hebben over het Maagdenhuis en de gevolgen daarvan. Bussemaker wil studenten tegemoetkomen met een strategische agenda. Die gaat over de hoofdlijnen van het hoger onderwijs voor de komende vier jaar. Zo wil Bussemaker bijvoorbeeld dat er veel meer docenten bij komen. ‘Hierdoor kan er veel meer contact zijn tussen student en docent en wordt het onderwijs kleinschaliger. Dit alles wordt gefinancierd uit het nieuwe leenstelsel’, zo vertelde de minister in Buitenhof.

Bekijk hier het volledige filmpje.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.