Accreditatie voor nieuwe research master TSB

De tweede research master van TSB is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Klaas Sijtsma, decaan van TSB, zei dit vandaag in de faculteitsraadvergadering. Vanaf volgend jaar kunnen studenten kiezen voor de opleiding Individual Differences and Assesment.Volgens Sijtsma dekken de twee research masters die TSB nu heeft “het gehele palet van de faculteit”. Studenten konden al kiezen voor de Research Master in Social and Behavioral Sciences. Die biedt een multidisciplinaire visie op het onderwerp ‘individual in social context’. Het nieuwe programma richt zich op individuele verschillen tussen mensen, de betekenis daarvan en de meetbaarheid ervan.

De research master duurt twee jaar en start eind augustus 2016.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.