Schrijf je nu in

Ben jij een vluchteling en zoek je naar veilig onderdak in Tilburg? Schrijf je dan nu in voor de Tilburgse Introductieweek (TI) en leer de stad en haar inwoners op een leuke en informatieve manier kennen!

Wanneer je nieuw bent in een stad ken je natuurlijk nog helemaal niemand. Een nieuwe stad, nieuwe mensen en een nieuw begin. Om bij te dragen aan een fantastische start van je asieltijd in Tilburg organiseert de TI vanaf maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober een introductieweek, speciaal voor alle nieuwe eerstejaars-vluchtelingen in Tilburg.

Tijdens de TI leer je je mede-vluchtelingen op een leuke manier kennen. Tilburg is de plaats waar je nieuwe vrienden gaat maken, gaat sporten, feesten, chillen in het park, een concert gaat bezoeken, talloze banen van uitkering-trekkende Tilburgers gaat afpakken en dochtertjes van welgestelde gezinnen gaat lastigvallen in de speeltuin. Tijdens de Tilburgse Introductieweek ga je samen met een select groepje mede-eerstejaarsvluchtelingen op pad om de stad onveilig te maken en elkaar beter te leren kennen. Je wordt begeleid door twee mentoren die staan te springen om je de stad en al haar prikkels te laten zien.

Twijfel niet, en schrijf je in! De stad Tilburg en haar achterban staan klaar om alle nieuwe vluchtelingen met open armen te ontvangen en een hart onder de riem te steken.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.