Lekker thuis of toch op kamers

Univers 5, 2015. In dit nummer: Thuiswonen of op kamers, wat is beter? Thuis hou je meer geld over, maar op kamers is beter voor je ontwikkeling en studieresultaten. Herman de Regt en Hans Dooremalen schreven het boek Het Snapgevoel, over begrijpen en begrip. Univers deed mee aan de Warandeloop. Hans-Georg van Liempd zorgde voor een Tilburgse Kuifje. Sylvester Eijffinger over toezichthouders en falend toezicht. Katrien Luijkx is beste promotor van Nederland. Universiteit moet 21st century skills bieden: onderwijs is meer dan alleen kennis, maar ook vaardigheden. Praying for Paris, opinie van  Frank Bosman over religie als bron van ellende en als troost ervan. Campusgedicht van Chiara Raucea. En: hoe christelijk is de kerst van Tilburgse studenten.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.