Campuspoëzie op Nationale Gedichtendag

Het animo voor de Campusdichter-verkiezing was groot dit jaar. Ruim een dozijn medewerkers en studenten stuurden hun literaire pareltjes in om mee te kunnen dingen naar de titel. Komende donderdag wordt de winnaar bekend, tijdens de jaarlijkse poetry party.Om 17.00 uur gaat het feest van start. De kanshebbers voor de titel ‘Campusdichter 2016’ zullen hun gedichten voordragen en zich voorstellen. De gedichten die het publiek te horen krijgt gaan over de campus, over de wetenschap en over het leven. Na de voordrachten bepaalt de jury, samen met het publiek, wie de opvolger wordt van promovenda Chiara Raucea en de campus komend jaar van de nodige literaire reflectie gaat voorzien.

Gedichten van de campusdichter worden regelmatig gepubliceerd in Univers en op Univers Online. Daarnaast treedt hij of zij vaak op bij evenementen van Academic Forum en bij andere universitaire evenementen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.