Onderzoekers TLS helemaal klaar met reissysteem ATP

Onderzoekers gaan geregeld op reis voor conferenties. Sinds maart 2013 moeten zulke reizen geboekt worden via het speciale boekingssysteem ATP Corporate Travel. Tot grote frustratie van onderzoekers van de rechtenfaculteit. “Wij zijn er helemaal klaar mee.”

Voordat ATP in gebruik werd genomen, boekten onderzoekers zelf hun reizen. Om mogelijke wantoestanden daarbij te voorkomen, is ATP verplicht gesteld. Reis- en verblijfkosten moeten via dat systeem worden geboekt. Blijkens de website, geldt dit universiteitsbreed. Sindsdien overheerst in ieder geval op Tilburg Law School frustratie, liet de personeelsgeleding vandaag weten tijdens de faculteitsraad. Volgens het personeel wordt een beoogde kostenbesparing ook niet bereikt.

Zelfs op de tribune klonk instemmend gemompel bij wat het personeel zelf “een hartenkreet” noemde. Decaan Corien Prins heeft toegezegd onderzoek te doen naar het systeem en de ervaringen ermee.

Ook last van ATP? Laat het ons weten. Mail naar univers@uvt.nl

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.