Brandoefening in bibliotheek

Studenten die vanochtend in alle vroegte de universiteitsbibliotheek opzochten, kwamen bedrogen uit. Ondanks dat er deze week bij drie faculteiten tentamens worden afgenomen, werd er vanmorgen een brandoefening gehouden.

Iets voor 09:00 ging het brandalarm af en begonnen de ontruimers de studenten weg te sturen. Vijftien minuten later verscheen de brandweer en werden lotus-slachtoffers naar buiten gebracht. Ruim een uur later, nadat de hulpverleners van de universiteit en de brandweer hun oefening hadden afgerond, werden studenten en personeel weer toegelaten. Wie de campus op kwam fietsen zal zich al hebben afgevraagd waarom dat het zo druk was op de toegangsbrug van de bibliotheek. Een flinke rij ongeduldige studenten had zich voor de deur van het gebouw verzameld. Voor veel studenten kwam de brandoefening op een ongelukkig moment. Deze week worden er bij TLS, TSB én TSH tentamens afgenomen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.