Adopteer een stoel in nieuw onderwijsgebouw

Eind 2017 wordt het nieuwe Onderwijs & Zelfstudie Centrum (OZC) opgeleverd. Waar eerst gebouw Prisma stond zullen later dit jaar ruim 2.500 studenten aan de slag kunnen. Alumni krijgen nu de kans om in het nieuwe gebouw stoelen te ‘adopteren’.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van de universiteit werden flyers uitgedeeld over het ‘Have a Seat Scholarship Fund’. Met dit initiatief nodigt de universiteit mensen uit om voor vijftig euro per jaar een stoel te adopteren. Geïnteresseerden mogen zelf een adoptiestoel uitkiezen, welke voorzien zal worden van hun naam en een quote.

“De bedoeling is om alumni zichtbaarheid te geven op de campus” aldus Alumni Officer Stephanie Staats. “Alumni en werknemers van de universiteit mogen zelf een stoel uitkiezen, waardoor ze net als vroeger weer naast elkaar kunnen ‘zitten’. We willen op deze manier alumni weer een plek op de campus geven en tegelijkertijd de student van nu helpen.”

Met het geld wat hiermee wordt opgehaald wil de universiteit studenten ondersteunen die het financieel moeilijk hebben. Internationale topstudenten, topsport-studenten en studenten voor wie het financieel onmogelijk is om hun studie af te ronden komen in aanmerking voor deze ondersteuning.

Mocht je interesse hebben om een stoel te adopteren dan kan dat hier.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.