Jongen opgepakt bij busstation Tilburg Universiteit

Veel ophef ontstond er vanwege een jongen die met een broodje de bus instapte bij bushalte Tilburg Universiteit. Na ruzie met de buschauffeur waren dertien agenten nodig om het vuurtje te blussen. Het incident werd gefilmd door een omstander.

De buschauffeur verzocht de jongen zijn broodje weg te doen, omdat het verboden is te eten in de bus. Dit verzoek werd genegeerd door de jongen. De buschauffeur weigerde hierna te vertrekken en na tien minuten wachten besloot hij de politie in te schakelen. Hij voelde zich naar eigen zeggen niet langer veilig.

Drie agenten probeerden de jongen vervolgens aan te houden, maar deze actie stuitte op verzet. Toen er tien extra agenten arriveerden werd de jongen tegen de grond gewerkt en opgepakt. Bekijk de beelden hier.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.