Millennials

Univers 7, 2017. Millennial special: wie zijn zij, wat zijn zij, wat willen zij en hoe gaat het ermee? Acht portretten van Tilburgse studenten. Verder: Negen lessen voor de millennial.

Opinie van Sander Bax: millennials lui vinden is onterecht en gemakzuchtig. Het onderwijsysteem is fout en moet helemaal anders. Gezond eten, foodobsessie, allemaal leuk en aardig, maar pas op voor een eetstoornis.

In de Vijf van Eijff zegt Sylvester Eijffinger de twintigers van nu niet altijd begrijpt. Maar hij heeft wel advies: leer focussen en doorzetten. Millennial Rens Raemakers is alumnus van Tilburg University en droomt van een carrière in de politiek. Hij staat 17e op de kieslijst van D66 voor de Kamerverkiezingen.

Leanne Soff debateerde mee in de Dutch Debating Winter School. En in Wat heb je nu geleerd? kijken we mee bij een college Cultural Diversity Policies van Jan Jaap de Ruiter.

In terms of love, sex and finding a partner, millennials are the Tinder generation. How do they swipe their way to happiness?

Millennials also love to travel. But with a twist. They don’t want traditional vacations, but they seek experiences. Researcher Tom van Nuenen and PhD student Suzanne van der Beek explain.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.