Tilburg beste algemene masteruniversiteit

Nóg een reden tot feest: Tilburg Universiteit is de beste algemene masteruniversiteit van Nederland! In de Keuzegids Masters 2017 behaalt Tilburg University de hoogste totaalscore van de negen algemene universiteiten en is daarmee de beste algemene masteruniversiteit van Nederland.

Naast deze algemene titel staan er acht masteropleidingen bovenaan binnen hun eigen vakgebied. Het gaat om de Research Master in Law, Rechtsgeleerdheid, Economics, Fiscale Economie, Strategic Management, Organization Studies, Medische Psychologie en de lerarenopleiding Maatschappijvakken.

Alsof dat niet genoeg reden tot feest is, zijn er ook nog eens vier masters die de titel ‘topopleiding’ binnengesleept hebben. De masters International Management en Strategic Management en de Research Masters in Law en in Social and Behavorial Science behoren volgens de Keuzegids tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs.

Rector Magnificus Emile Aarts is dan ook apetrots: “Het is geweldig om te vernemen dat Tilburg University opnieuw de beste algemene universiteit is op het gebied van masteropleidingen en dat zoveel opleidingen het predicaat top hebben. Dit resultaat straalt op ons allen af en in het bijzonder op onze docenten, die ieder jaar weer een absolute topprestatie leveren.”

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.