Promovendi Netwerk Nederland presenteert stemwijzer

Voor christenen zijn er christelijke partijen, dierenvrienden hebben de Partij voor de Dieren, maar waar moet je op stemmen als je promovendus bent?  Promovendi Netwerk Nederland (PNN) bracht in kaart waar je als promovendus het beste op kunt stemmen door middel van hun eigen stemwijzer.

Het PNN lichtte de verkiezingsprogramma’s van de grote partijen door en analyseerde het stemgedrag van de verschillende partijen in de Tweede Kamer. Aan de hand van een zestal stellingen over wetenschap hebben zij uiteengezet hoe de verschillende partijen denken over de academische toekomst van Nederland. De lancering van de stemwijzer gaat gepaard met een oproep voor alle promovendi om te gaan stemmen op 15 maart.

[gview file=”https://universonline.nl/wp-content/uploads/univers/2017/03/PNN_kieswijzer.pdf”]

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.