Mirjam van Reisen: No Fear!

Univers 11, 2017. Mirjam van Reisen won’t be intimidated by the Eritrean regime. She will continue her critical research. Her latest book is about an international traficking scheme that targets Eritrean refugees.

Tilburg University moet zorguniversiteit worden, zeggen bestuurders. Met onderzoek in de praktijk dat ook nuttig is voor de praktijk. Opinie van Sonja Bekker: zorgverlof van vader en moeder is hopeloos ouderwets. Pieter Tops vertelt over drugscriminaliteit in Brabant, met Tilburg als hoofdrolspeler.

Sylvester Eijffinger denkt na over een mogelijk regeerakkoord. Wat er van hem in ieder geval in moet: vlaktaks. De Veni-Vidi-Vici beurzen liggen onder vuur. Te veel moeite voor een te kleine kans op succes. Katrijn Van Deun, Joost Driessen en Jeroen Vermunt vertellen over hun ervaringen met de Vidi. 

And also: Back to school at 54, becoming a student at an advanced age like Marlies van Breda.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.