Vrouwen aan de bal

Univers 2, 2017. De oranje leeuwinnen werden Europees kampioen deze zomer, hoe staat het nu met het vrouwenvoetbal in Nederland? Voetbalfilosoof Martine Prange zegt dat er nog een lange weg te gaan is. Tom Grosfeld verhuist. De Boekanier is het populairste studentencafé. Hospiteren kun je leren: hoe overleef je een kijkavond en krijg je een kamer? We zijn niet op weg naar een nieuwe crisis, zegt Sylvester Eijffinger. Biograaf Léon Hanssen zocht naar een verloren meesterwerk van Mondriaan, maar vond een vervalsing. Verder: Eefje Wentelteefje bij de opening van het academisch jaar.

David and Goliath in the Amazon, Bas Rombouts studies the rights of indigenous communities. And: preparing refugees for university with an Academic Pre-Bachelor.

 

 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.