Student Sports Center of TiU Sports Center

Een koele sfeer bij het begin van de Universiteitsraad vanmorgen, omdat gisteren het Strategisch Plan werd teruggetrokken. Er waren genoeg mensen op de publieke tribune maar de vergadering duurde maar een half uurtje. Een aantal korte agendapunten werd afgewerkt, en maar één punt zorgde voor reuring. 

Tobias Klein van de fractie International irriteert zich aan de nieuwe naam van het sportcentrum. “Er staat namelijk Student Sports Center en het is niet alleen voor studenten, het zou TiU Sports Center moeten heten.” Koen Becking gaf aan dat het beeldmerk buiten net nieuw is en dat het duur was. “En het wordt nog duurder als we het veranderen.” Tobias hield vast aan zijn ergernis en Koen Becking beloofde uit de losse pols het grote stenen logo aan te laten passen. 

Maar goed, het sportcentrum is ook van Fontys en Avans, legden wij Tobias Klein nog na de vergadering voor. Dat kan Becking toch nooit zo beloven? “Ik vind van wel,” zo zegt Tobias, “want wij zijn de grootste geldschieter, en het is prima als de anderen te gast zijn, maar de naam moet Tilburg University Sports Center zijn”. 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.