Onrust op campus door uitblijven kerstpakket

De vakantie staat op punt van beginnen. De tentamens zijn gemaakt en de eindejaarbonus is op de bankrekening bijgeschreven. Toch is het onrustig op de campus; de kerstpakketten zijn nog altijd niet geleverd.

Een paar weken geleden kwam hét moment dat je wist dat zou komen. Een mailtje waar alle werknemers met smacht op zaten te wachten. De link was ietwat vaag, maar de dappere doorklikker kwam vanzelf bij de keuzemogelijkheden terecht. Wilde je dit jaar je pakket doneren aan een van de goede doelen? Ging je voor een kek bijzettafeltje of werd het toch het verrassingspakket? 

Keuzestress alom. Ook bij ons op de redactie werd enkel nog gesproken over het bijzettafeltje van draadstaal. Student-redacteur Tom Grosfeld zou er al zijn voetbaltijdschriften in opbergen, vertelde hij trots. Zelf kon ik niet wachten op mijn suprise-pakket.

De beloofde bezorgdatum kwam, en ging. Toch had niemand van Univers het geluk om een kerstpakket open te maken. Het jaarlijkse rondje geschenk-vergelijken met de andere universiteiten moesten wij dit jaar dan ook noodgedwongen overslaan. “We hebben nog niks,” mailen we beschaamd terug.

Vandaag uitten wij onze zorgen op Facebook. Het probleem bleek op de hele campus voor onrust te zorgen. Wanhopige werknemers melden zich in grote getalen. De een spreekt van “dikke paniek” terwijl een andere werknemer zich afvraagt hoe hij dit aan zijn kinderen uit moet leggen.

Een secretaresse van LIS laat de redactie weten dat de pakketten écht deze week bezorgd moeten worden. Medewerkers die na morgen nog altijd geen pakket hebben ontvangen, wordt gevraagd zich te melden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.