De verkiezingen zijn begonnen

Vanaf morgen krioelt het weer van de stemmenwervers voor Front en SAM en dat kan maar één ding betekenen: de verkiezingen gaan beginnen. Behalve voor de universiteitsraad wordt er ook gekozen voor de faculteitsraden en de divisiecommissies. Medewerkers mogen vandaag al stemmen.   

Met flyers, posters, verkiezingsdebatten en zelfs placemats trekken vooral de studentenfracties Front en SAM de aandacht voor de verkiezingen van de universiteitsraad. Vanaf dinsdag 17 april mag er op hen gestemd worden. De studenten en de medewerkers strijden niet tegen elkaar om zetels, want er zijn negen zetels voor studenten en negen voor medewerkers in de raad.

Medewerkers krijgen een voorsprongetje: zij mogen vanaf vandaag, 16 april, hun stem al uitbrengen op de medewerkersfracties Onafhankelijken of TiU International. Zij kunnen niet op Front of SAM stemmen. Ook voor studenten geldt dat zij niet op de medewerkersfracties kunnen stemmen.   

Op donderdagmiddag vier uur sluiten de stemapplicaties en een uurtje daarna wordt de uitslag bekend gemaakt.

Klik HIER om online je stem uit te brengen.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.