Collegevoorzitter Becking nieuwe prins carnaval Den Bosch

Collegevoorzitter Becking nieuwe prins carnaval Den Bosch

Deze carnavalsdagen gaat collegevoorzitter Koen Becking door het leven als Amadeiro XXVI van Oeteldonk. Hij is prins carnaval van Den Bosch.

Prins Amadeiro XXVI Becking werd zondagmorgen om 11.11 uur feestelijk binnengehaald op station Oeteldonk Centraol. De prins beschikt over een hofhouding, met onder meer een eigen hofkapper en hofnaaister. Hij wordt rondgereden in een koets of hofauto (Rolls Royce), en bezoekt Oeteldonkse evenementen en cafés.

Dat Becking niet uit Den Bosch komt is geen probleem, het is zelfs een voorwaarde: de prins mag niet uit de stad zelf komen. Het is niet de eerste keer dat Becking een feestelijk alter ego aanneemt, bij Night of the Profs verschijnt hij regelmatig achter de draaitafels als DJ Pres.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.