Nieuwe miniserie: De advocaat

In de maand maart publiceert Univers een vierdelige miniserie over de advocatuur. Hierin vertellen advocaten hoe het daadwerkelijk is om in de advocatuur te werken en maken ze korte metten met geruchten over hun vak.   

Televisieseries schetsen vaak een beeld van veel geld, macht en prestige als het over advocaten gaat. Wat klopt hier eigenlijk van? En wat houdt het werk van de advocaat echt in? Univers ging in gesprek met vier advocaten over hun beroep, hun ervaringen en de illusies die over de advocatuur bestaan. Samen lichten ze een tip van de sluier op van deze fascinerende wereld. 

De komende vier weken wordt elke maandag een nieuw interview op onze website geplaatst. Vandaag: Reinout Wibier, hoogleraar privaatrecht aan Tilburg University en advocaat bij AKD in Amsterdam.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.