Finse universiteit zoekt eigen voetbalprof

De University of Jyväskylä is op zoek naar een voetbalprof. Dat is toch niets bijzonders, denk je misschien, die hebben we hier ook genoeg: ze zitten bij Willem II en die doen het dit seizoen best aardig. Maar de Finse universiteit is op zoek naar een professor van de onderzoekende soort. We hoeven dan ook niet meteen bang te zijn voor een vertrek van bijvoorbeeld aanvaller Pavlidis.

voetbal, wetenschap, voetbal academie, voetbalprof

De functie komt voort uit een samenwerking tussen de universiteit en de Finse voetbalbond. Er wordt van de prof veel voetbalgerelateerd onderzoek, onderwijs en begeleiding verwacht.

Is je interesse gewekt? Bij deze functie helpt het als je een liefhebber bent van de sport. Tussen de regels van de vacature door is te lezen dat het regelmatig bezoeken van uit- en thuiswedstrijden erbij hoort. Je moet dus ook in het weekend of ’s avonds werken en bereid zijn regelmatig te reizen in Finland en het buitenland.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.