Studieplekken weer beschikbaar vanaf 1 april

Tilburg University stelt alle reserveerbare studieplekken vanaf 1 april op anderhalve meter weer beschikbaar. De plekken zullen tot zeven uur ’s avonds toegankelijk zijn.

Het gaat om alle individuele studieplekken en student meeting rooms op de campus. Deze zijn voor studenten van Tilburg University te reserveren via het Libcal systeem. De universiteit komt snel met meer informatie en een link naar het reserveringssysteem.

Ook LocHal voor studenten toegankelijk

Studenten kunnen ook een studieplek reserveren in bibliotheek LocHal, die voor de rest gesloten blijft. Van maandag tot en met zaterdag zijn studenten hier welkom. Plekken kunnen gereserveerd worden voor de volgende dag en voor een dagdeel: ochtend of middag. Een reservering maak je door het volgende nummer te bellen: 013 46 48 590.

Verdere versoepeling worden voorlopig niet verwacht, in lijn met het regeringsbeleid. Wel is de universiteit er klaar voor om studenten vanaf 26 april weer minimaal een dag per week on campus onderwijs aan te bieden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.