Stem opnieuw! Stemmen medezeggenschap ongeldig verklaard door storing

Stem opnieuw! Stemmen medezeggenschap ongeldig verklaard door storing

Heb jij vanochtend je stem uitgebracht voor de medezeggenschapsraad? Dan is jouw stem ongeldig verklaard en moet je opnieuw je stem uitbrengen. Dit geldt voor zowel de Universiteitsraad als ook voor de Faculteitsraad of Divisiecommissie.

Deze pagina verschijnt nadat je gestemd hebt.

Door een technische storing aan de stemapplicatie was het vanochtend alleen mogelijk om voor de Universiteitsraad te stemmen. De stembiljetten voor de Faculteitsraden en de Divisiecommissies waren voor korte tijd niet zichtbaar. Zo blijkt uit een mail van het Stembureau van Tilburg University aan alle medewerkers.

Het probleem werd volgens het Stembureau veroorzaakt door Inkesta, de externe partner die de applicatie beheert voor de universiteit. Hoeveel stemmen er verloren zijn gegaan is nog onduidelijk. Evenals de oorzaak van de storing.

De technische storing is inmiddels voorbij. Aan collega’s die op maandagochtend 11 april tussen 09.00 en 12.00 hebben gestemd, wordt gevraagd om dat opnieuw te doen.

Stemmen kan hier.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.