Op zoek naar werk? Keuze genoeg op de Career Fair van EBT

Op zoek naar werk? Keuze genoeg op de Career Fair van EBT

Solliciteren, netwerken, onderhandelen over het salaris. Het zijn allemaal vaardigheden die heel handig zijn voor de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Al deze onderwerpen, en nog veel meer, komen aan de orde op de Economic Business weeks Tilburg, die in april worden gehouden.

Een van de onderdelen is de ontmoeting met toekomstige werkgevers. Op de zogenaamde Career Fair konden studenten alvast kennismaken met werkgevers, contacten leggen via platforms als LinkedIn en afspraken maken voor vervolggesprekken. En dat is best handig, zelfs in een markt waar de vraag het aanbod overtreft en studenten dus keuze genoeg hebben…

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.