Night University betovert campus met gloedvolle optredens

Night University betovert campus met gloedvolle optredens

Een gevarieerd programma, hoge temperaturen en een enthousiast publiek. Dat waren de ingrediënten voor een zwoele zomeravond op de campus tijdens het Night University festival donderdagavond 19 mei. Bezoekers van binnen én buiten de universiteit konden zich verdiepen in actuele thema’s die werden opgediend door jonge wetenschappers van de universiteit en door spraakmakende gasten. En voor wie even wilde uitblazen was er een overdadig aanbod aan spannende en vermakelijke optredens, afgesloten met een heus kampvuur en een spetterende disco.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.