De Community Garden, een fijne plek om elkaar te ontmoeten

De Community Garden, een fijne plek om elkaar te ontmoeten

Een fijne plek om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Dat is wat student Lauren Fergus voor ogen stond toen ze voorstelde om een Community Garden, een ‘gemeenschapstuin’ te creëren. Een groene omgeving om even bij te komen van de drukte van het academische leven.

Tilburg Young Academy legde het idee voor aan het bestuur en op donderdag 6 juli werd de eerste klinker gelicht door bestuurslid Paulina Snijders. Verschillende medewerkers gingen die middag onder professioneel toezicht aan de slag op de bestrating naast het Academia gebouw te verwijderen. De Community Garden zal in de de loop van volgend jaar klaar zijn.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.